Om meg

Turids Fotterapi.

 

Jarlsøveien 50

Tønsberg, Norway

Telefon: 951 62 225

Om meg.


Jeg har utdannelse som autorisert fotterapeut med bakgrunn som hjelpepleier i helsesektoren i 30 år.

Autorisert fotterapeut er en beskyttet tittel som jeg har fått etter bestått 3-årig utdannelse som fotterapeut, og arbeider som offentlig godkjent helsepersonell etter norsk lov.

Under utdannelsen fikk jeg god kunnskap om anatomien knyttet til foten, bevegelse, årsak til plager, muskler og ledd som kan ha innvirkning på hvordan vi beveger oss og om hvilke metoder vi kan bruke for å avdekke, forebygge plager, smerter i fot og ben.

Utover å være over normalt interessert i kropp og anatomi er jeg glad i natur og dyr. Jeg har tidligere holdt på med hest og ridning siden jeg var 8 år, men har nå redusert dyrehold til 2 vakre hunder (whippeter). Jeg ferdes mye i skog og fjell og er opptatt av at dette skal man kunne gjøre uten å ha smerter i fot, ben og rygg.

Jeg er opptatt av at vi skal kunne bevege oss slik vi vi ønsker uten å føle at det er en påkjenning. Derfor er dette yrket som fotterapeut viktig for meg. Jeg vil øke min kompetanse innen biomekanikk, diabetesfordypning og avlastningslære i nær fremtid. 

Dette vil jeg gjøre for å kunne bistå og hjelpe de pasienter som kommer til meg med sine problemer og smerter i forhold til hud, negl, feilstillinger og andre fotproblemer. 

Velkommen skal du være !